Algemene voorwaarden

 

1.Algemeen
Life-EnergyCoach, gevestigd te Breda, is opgericht door Joseph Briaire (hierna te noemen de coach ) en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 51815966. Life-EnergyCoach is opgericht voor volwassenen en kinderen. Hierna te noemen de cliënt. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke afspraken omtrent het geven van coaching trajecten/therapie, sessies en activiteiten die bijdragen aan persoonlijke en/of professionele groei. Indien een bepaling van deze Algemene Voorwaarden ongeldig blijkt te zijn door de toepassing van wet, zullen alle overige bepalingen wel van kracht blijven.

 2. Vertrouwelijkheid en privacy
Life-EnergyCoach verplicht zich tot geheimhouding (beroepsgeheim) van alle vertrouwelijke informatie (schriftelijk en mondeling) met betrekking tot de cliënt, tenzij een wettelijke plicht tot bekendmaking geldt. Voor wat betreft contacten/overleg met derden en/of hulpverlenende organisaties/instanties zal de coach eerst toestemming vragen aan de cliënt. De client heeft recht op inzage van het dossier. De cliënt is verplicht informatie die redelijkerwijs relevant is voor (een goed slagen van de ) therapie, te verstrekken. 

3.Aansprakelijkheid
Life-EnergyCoach aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid, hoe dan ook, voor (materiële, lichamelijke en/of psychische) schade ontstaan door of in verband met door haar verrichtte diensten, tenzij de cliënt aantoont met rechtelijk goedgekeurd bewijs dat de schade direct is veroorzaakt door opzet of grove schuld van Life-EnergyCoach. In dit geval is de aansprakelijkheid van Life-EnergyCoach beperkt tot het bedrag der uitkering van haar verzekeraar in voorkomend geval. De coach zal bij lichamelijke klachten altijd (eerst) doorverwijzen naar een medicus. De coach verwijst door naar een psycholoog, psychiater, collega/therapeut als hij denkt dat therapie niet toereikend/gepast of ge-eigend is. De coaching van Life-EnergyCoach is oplossings- en resultaatgericht, zonder de oplossing en/of het resultaat te garanderen.

4. Aan- en afmelding en betaling
Door het voorstel voor coaching in te vullen gaat de cliënt een betalingsverplichting aan (BETALING PER SESSIE OF BETALING VOORAF, volgens voorstel). Bij betaling achteraf; factuur dient betaalt te zijn binnen 14 dagen. De betaling moet UITERLIJK binnen zijn VOOR de volgende sessie. Mocht de cliënt nog niet betaald hebben dan heeft de coach het recht DE SESSIE OP TE SCHORTEN totdat de factuur is voldaan, de kosten van de opgeschorte sessie komen dan ook voor rekening van de cliënt. Bij betaling vooraf: het verschuldigde bedrag moet voor de gemaakte afspraak betaald zijn. Als de factuur niet wordt voldaan dan is Life-EnergyCoach gerechtigd om een incassobureau in te schakelen. De kosten die hierin verbonden zijn komen volledig voor de rekening van de cliënt. Voor alle trajecten en sessies geldt: Bij afzegging c.q. verplaatsing binnen vierentwintig uur of het niet verschijnen voor de sessie, is Life-EnergyCoach gerechtigd om DE VOLLEDIGE SESSIE IN REKENING te brengen. Een sessie kan tot VIERENTWINTIG UUR VOOR AANVANG van de sessie kosteloos per telefoon en/of per mail worden afgezegd c.q. verplaatst. Indien een sessie door overmacht van de zijde van de coach niet door kan gaan, dan zal de therapeut zo snel mogelijk een nieuwe datum en tijd voorstellen. Voor pgb-begeleiding  zijn andere afspraken gemaakt over betaling en afzegging.

 
5. Copyright
Alle teksten, lay-outs, logo’s en foto’s zijn eigendom van Life-EnergyCoach en mogen zonder toestemming van de coacht niet worden vermenigvuldigd/gekopieerd en/of gepubliceerd, tenzij mondeling of schriftelijk anders is overeenkomen. De huiswerkopdrachten, informatie en worksheets die de cliënt krijgt of in kan zien in het online-dossier tijdens de coaching mogen niet met/door derden worden gedeeld/gebruikt.
9.Uitzonderingen
In uitzonderlijke gevallen kan het zijn dat de coach andere afspraken met de cliënt maakt in verband met betaling en afmelding. Als dit schriftelijk dan wel mondeling is overeengekomen en als duidelijk is voor welke situatie dit geldt, kan er worden afgeweken van de voorwaarden van betaling en/of afmelding. In ieder ander geval zijn deze algemene voorwaarden van kracht.

6. Akkoord 
Als de cliënt een handtekening zet onder het persoonlijk voorstel voor coaching zet dan geldt dit als behandelovereenkomst en gaat de cliënt tevens akkoord met deze algemene voorwaarden.

 

Life-Energy-Coach-Joseph-©-life-energycoach-2

Joseph Life Energy Coach

"VOOR HET LEVEN KAN JE NIET STUDEREN"
Omgaan met je hooggevoeligheid leer je niet uit boeken maar juist door het te doorleven. Datgene wat ik mijn clienten bijbreng aan informatie en/of beleving in hun gevoel, heb ikzelf voor het grootste  gedeelte zelf mogen doorleven. Ik vertel dus niet iets wat ik uit boeken heb geleerd maar eigenlijk hoe ikzelf met  soortgelijke uitdagingen ben omgegaan vanuit mijn eigen gevoeligheid. 

 

 

Contact informatie:

joseph@life-energycoach.nl

Tel. nr.: 06 53478463

 

Praktijk informatie:

Markendaalseweg 75   
4811 KB Breda 

                &

Verdilaan 26   
5056 BD Berkel-Enschot

           Samenwerking met :

           www.tilburgtherapie.nl