Energy Coaching

 

Veel gevoelige volwassenen en kinderen krijgen  een “label” oftewel een classificatie van een stoornis toegekend zoals ADHD – ADD – PDD-NOS  e.t.c. .

Als we vanuit energetisch oogpunt gaan kijken wat al deze personen met elkaar gemeen hebben is dat ze zeer gevoelig zijn en indrukken van het alledaagse leven versterkt of verstoord binnen komen.

Bij de ene persoon uit zich dat in teruggetrokkenheid en bij de ander weer in extreme drukte of angsten. Wat er dus eigenlijk aan de hand is heeft een zelfde beginpunt, alleen de uiting of reactie van de persoon hiervan verschilt.
 
De huidige medische wereld kijkt nu eigenlijk voornamelijk naar de symptomen en niet naar de eigenlijke oorzaak.
 
Ieder mens is ontvankelijk voor impulsen uit zijn of haar omgeving, en daaronder horen ook impulsen die we met onze “bekende” zintuigen, oren ,neus en ogen niet of nauwelijks kunnen waarnemen. 
Deze impulsen in energie zijn net zo intens als alle andere impulsen. Wellicht nog intenser omdat de meeste mensen er zich niet bewust van zijn maar alleen de uitwerking daarvan opmerken.
Deze impulsen beïnvloeden ook je gedachte en gevoel, de bekende “stemmetjes” denk weer aan angst, onrust of een verdoofd gevoel-niet aanwezig zijn, je tegengehouden voelen, weinig zelfvertrouwen.
 
Wat ik vanuit de ENERGY coaching doe is kijken naar deze impulsen en hoe ze de persoon in kwestie beïnvloeden en de lichamelijke of psychische uitwerking daarvan. 
Verder kijk ik vanuit de ENERGY welke oplossing er naar voren komt in mijn contact.
 
Mocht je na dit gelezen te hebben met een aantal vragen zitten, neem dan gerust contact op met mij, in een persoonlijk gratis 45 min. gesprek kan ik jou uitleggen wat nu precies de ENERGY inhoudt en wat het voor jou persoonlijk kan betekenen.
 
Ik kan jou een andere kijk geven op de uitdagingen die jij tegenkomt op dit moment.
 
Vanuit een andere visie krijg je ook een andere oplossing.

 

 

Life-Energy-Coach-Joseph-©-life-energycoach-2

Joseph Life Energy Coach

"VOOR HET LEVEN KAN JE NIET STUDEREN"
Omgaan met je hooggevoeligheid leer je niet uit boeken maar juist door het te doorleven. Datgene wat ik mijn clienten bijbreng aan informatie en/of beleving in hun gevoel, heb ikzelf voor het grootste  gedeelte zelf mogen doorleven. Ik vertel dus niet iets wat ik uit boeken heb geleerd maar eigenlijk hoe ikzelf met  soortgelijke uitdagingen ben omgegaan vanuit mijn eigen gevoeligheid. 

 

 

Contact informatie:

joseph@life-energycoach.nl

Tel. nr.: 06 53478463

 

Praktijk informatie:

Markendaalseweg 75   
4811 KB Breda 

                &

Verdilaan 26   
5056 BD Berkel-Enschot

           Samenwerking met :

           www.tilburgtherapie.nl