Clienten vertellen

 

De combinatie van Eye See You therapie en Joseph heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf beter leerde kennen en mezelf leerde te accepteren.

Linda en Joseph hebben mij geholpen met het erkennen van mijn hooggevoeligheid, de positiviteit ervan in te zien en hoe je als gevoelig persoon de wereld (best wel) anders ziet. Joseph heeft mij een inkijkje gegeven in de spirituele wereld, wat deze wereld betekent en inhoudt en hoe ik hier bewust onderdeel van kan worden. Hoewel spiritualiteit een zweverig imago kent heeft Joseph een down-to-earth houding. Het is fijne benadering voor degene die net dat ene zetje nodig heeft om de wereld grootser te zien.

 

Cliente Z.


 

Door een burn-out en het bereiken van een diep dal in mijn leven, ben ik op zoek gegaan naar de reden van dit alles. Na veel verschillende therapieën tot inzicht gekomen dat ik HSP ben.Door het contact met Linda van Lier (  Eye See You HSP/ BURNOUT Therapie Tilburg ) terecht gekomen bij Joseph ( life-Energycoach ) Hier heb ik nog meer inzichten gekregen in de mooie mogelijkheden die er zijn op het gebied van spiritualiteit. Veel mooie dingen mogen zien en voelen ! Hierdoor ga ik deze gave steeds meer omarmen als iets moois , en inzien dat ik een mooi mens ben.Joseph is een mooi persoon en ik ben dankbaar dat hij me kennis heeft laten maken met hetgeen het leven te bieden heeft.En daardoor weer met twee benen op deze aarde kan staan.

Cliente Natasja

 

 

Life-Energy-Coach-Joseph-©-life-energycoach-2

Joseph Life Energy Coach

"VOOR HET LEVEN KAN JE NIET STUDEREN"
Omgaan met je hooggevoeligheid leer je niet uit boeken maar juist door het te doorleven. Datgene wat ik mijn clienten bijbreng aan informatie en/of beleving in hun gevoel, heb ikzelf voor het grootste  gedeelte zelf mogen doorleven. Ik vertel dus niet iets wat ik uit boeken heb geleerd maar eigenlijk hoe ikzelf met  soortgelijke uitdagingen ben omgegaan vanuit mijn eigen gevoeligheid. 

 

 

Contact informatie:

joseph@life-energycoach.nl

Tel. nr.: 06 53478463

 

Praktijk informatie:

Markendaalseweg 75   
4811 KB Breda 

                &

Verdilaan 26   
5056 BD Berkel-Enschot

           Samenwerking met :

           www.tilburgtherapie.nl